Koska vappuaaton pileet olivat vasta illalla niin kävin ostin kaupasta sämpylöitä ja sulatejuustoa. Paistoin myös pari kananmunaa sämpylän väliin. Illalla sitten oli ruokana namia pekoniin käärittyä possua ja friteerattuja perunoita. Jälkkäriksi tarjottiin omenapaistosta ja jäätelöä. Vappuyöhulinoitten jälkeen aamu alkoi keitolla ja jatkui hotelliaamiaiselle. Siellä sitten oli jos jonkunlaista namia, mutta koska en ollut syönyt kalaa vielä reissulla paljoa niin keskityin oikeastaan erilaisiin kalatuotteisiin. Nakkeja ei tosin voi koskaan jättää väliin. Iltapäivällä päädyin paikkaan missä tarjoiltiin riisi-jauhelihamättöä ja jotain grillilihaa. Vaiheiden kautta päädyin venäläiseen pectopahiin kiskonmaan suolakalaa ja -kurkkuja hunajan ja vodkan kanssa.

Aamulla söin loput sämpylät juustolla ja päädyin kotiin jossa tein mätön sipulista, broiskunreidestä, makaroonista ketsupista ja sweet chilistä. Maustoin toki jalopeñolla. Lauantaina keitin spagettia ja söin pakastimestä löytyneen jauhelihamätön kanssa. Illalla huomasin että ruuan vähyydestä johtuen oli taas lihispäivä. Kolme kolmella nakilla katosi saunan jälkeen.

Tänään oli grillailupäivä, mutta koska oli nälkä eikä mitään ruokaa paistoin kalapuikkoja ja keitin makaroonia lounaaksi, kun huomasin, että kaupat ovat kiinni. Pakastimessa oli nakkeja, jotka pistin vartaisiin. Grillaillessahan ihmiset eivät syö kaikkea mitä paistavat, joten söin myös maissia ja firebirdejä.