Aamiaiseksi voitanee kutsua kämppiksen lahjoittamaa juuri paistettua kaupan sämpylää, johon tungin puolikkaan tomaatin.

Ostin halvalla hunajamarinoituja broilerin rintafileitä pakastimeen, mutta yhden söin tänään. Puukotin siihen pitkittäisen reiän ja täytin rasvattomilla savukyljen paloilla ja emmentalsuikaleilla. Kaivoin jostain kaapin pohjalta valurautapannun, joka on vielä ihan hyvässä kunnossa johtuen ehkä siitä, ettei sitä ole käytetty varmaan edes vuosittain, ja paistoin fileen kuumalla pannulla kauttaaltaan kullanruskeaksi. Muistin siinä vaiheessa, etten ollut tehnyt vielä mitään lisuketta, joten käärin broiskun folioon ja pilkoin uuniin pari perunaa ja sipulin. Broilerihan oli täysin raaka, joten vajaan puolen tunnin päästä heitin senkin uuniin noin vartiksi. Kuorrutin se vielä nopeasti emmentalsiivuilla ja namia tuli.

Söin toki toisenkin tomaatin puolikkaan.