Tortillathan piti syödä pois joten paistoin pari pientä sipulia ja puolikkaan valkosipulin silputun pekonin kanssa. Yhdistin vielä muutaman lusikallisen burgundintapaista mättöä pakkasesta sekä riisiä. Tietenkin salaattia ja chilikastiketta pitää myös kääriä lettuun. Porkkanan söin jälkkäriksi.

Yleensä uitan kaiken rypsiöljyssä, mutta joskus sitä tekee kaiken possun rasvaan niinkuin tänään. Riisiinkin laitoin poikkeuksellisesti voita. Riisiä ja burgundinpataa on ruokana sitten huomenna. Tämä erä bugundinpataa ei ole ihan parhaasta päästä sillä kokeilin siihen pussipunaviinikastiketta. Se toimii ihan välttävästi vaikkei tietenkään ole aidon tavaran veroista. Käyttäisin punaviiniä paljon nykyistä enemmän jos se sopisi budjettiini. Tähän asti olen käyttänyt jotain jämiä mitä harvoin jostain jää. Olen huomannut, että viiniä pitää olla riittävästi eli ainakin puoli pulloa neljänsadan gramman lihapaketin kanssa.