Pääsiäisen pyhinä noudatettiin taas aika yksitoikkoista ruokalistaa. Ihan jouluinen tunnelma tai melkein. Lihavaihtoehtoina oli lehmää ja lammasta. Saarioisen valmiit paistisiivut olivat kuivia ja marinoitu lammas maistui ihan marinoidulta possulta -vain väristä erottaa. Sunnuntaina oli kuivaa lehmänfilettä eli luultavasti jotain pihvin tapaista oli ollut tarkoitus kai syödä. Lisäksi oli perunaa ja kastiketta, etikkakurkkuja ja -punajuuria sekä kiinankaali-ananassalaattia. Jälkkärinä oli tietenkin mämmiä, jonka syön maidon kanssa.

Lauantaina oli vanhaa tuttua sipattia, jota tietenkin syötiin sitten liikaa, mutta parempi niin sillä ruokaa oli vain kerran päivässä. Jälkiruuaksi oli sellainen lättänä kermakakku.

Aamiaiseksi ja iltapalaksi oli leipää. Oli sekä vaaleita viipaleita että ruispaloja. Aamuisin laitoin leivän päälle tomaattia, kurkkua, kinkkua ja juustoa ja illalla tein muutamia muunnelmia esim. lämmintä maustettua juusto-tomaattileipää tai kinkun sijaan heppaa. Iltaisin oli myös lihapasteijoita.

Tänään siis oli lounas kotona eli makaroonilaatikkoa pakastimesta.