Kermaperunat lämpesivät taas reilun puoli tuntia uunissa ennenkuin tyrkkäsin possurullan (kinkulla ja juustolla täytetty porsaan perhosleike käärittynä pekoniin) uuniin grillivastusten alle. Kuorrutin perunat vielä juustolla ja laitoin possun kanssa porkkanaa ja sipulia. Tälläkertaa tuli namia sillä vain possun kypsyydellä oli jotain väliä. Onko joku kuullut ylikypsästä perunasta? Perunathan eivät edes voineet palaa sillä laitoin possupellin perunavuoan päälle grillauksen ajaksi. Kerrankin söin jotain oikeasti hyvää ja oikean ruuan kaltaista juttua. Kaikki mätöthän ovat oikeasti tosi nameja, mutta tämän ruuan pystyi laittamaan yhdelle lautaselle ja siinä oli erikseen kasvislisäke ja kaikkea. Ihan lautasmalliin en osunut joskaan en tähdännytkään, sillä salaattia ei ollut mutta silti. Toki on vähän huijauksen makua jos käyttää pekonia ja kermaa, mutta nyt kävi näin. Söin liikaa ja nyt turvottaa.