Otin illalla pakastimesta possun sisäfilettä sulamaan. Aloitin ruuanlaiton pilkkomalla perunat, mutta puolitoista perunaa päätyikin samantien pannulle munakkaaksi pippuria ja suolaa unohtamatta. Loput pilkotuista perunoista joutui uuniin. Pannulle taas pääsi munakkaan jälkeen kaksi pientä suikaloitua sipulia. Paistetut sipulit saivat peräänsä tietenkin pippuria ja jalopeñoa, mutta myös tilkan mustaherukkamehua, sweet chiliä ja soijakastiketta. Sotkin sotkuun myös kaksi pientä porkkanaa, jotka olin veistänyt kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi. Pilkoin possut muutaman sentin paloiksi jotka käärin pekoniin. Paistoin pekonin kauttaaltaan rapeaksi kuumassa uunissa grillivastuksella. Sovelsin ruokaan sinapin lisäksi myös majoneesia joskin paras kastike oli sipulinen mustaherukkasiirappi.