Ulkomaanmatkailuhan tarkoittaa aina paikalliseen ruokakulttuuriin tutustumista ja tämäkään kerta ei tehnyt poikkeusta. Tallinnan Hesessä oli tarjouksessa suitsujuustu-pekooni-eine eli purilaisen välissä oli savujuustoa ja pekonia. Perjantai-iltana oli sitten kokkariruokaa eli makkaroita, vartaita, hedelmiä ja sensellaista.

Lauantaiaamupäivällä sain ravintolassa aamiaiseksi kanatäytteisen letun. Namia oli se. Illalla taas oli vähän jotain pientä kuten lihapullia ja juustoa, mutta myös ruoka tarjoiltiin. Porsaanleikkeen kanssa lautaselle oli päässyt perunoita, hapankaalia ja salaattia.

Sunnuntain erikoisherkku oli keitto ja hapukoori. Samaa keittoa sain viimeeksi vapunalusviikolla.

Tänään onkin sitten tankkailtu enemmänkin. Aamu alkoi suklaalla ja klementiinillä, mutta lämmitin lisäksi pakastimesta viimeiset pullat. Tein myös perinteisen makaroonimätön ja mätön perunasta, sipulista, porkkanasta ja tomaattimurskasta jauhelihaa ja valkosipulia unohtamatta. Maustoin molemmat mätöt pippurilla ja chilillä. Sain myös kämppikseltä palan pullaa ja puolikkaan ruispuikulan minkä päälle laitoin juustoa.